Slik lykkes du på Arendalsuka

Arendalsuka har blitt Norges viktigste arena for møter mellom næringsliv, organisasjoner og politikk. Hvert år samles over hundre tusen deltakerne for å debattere, bygge relasjoner og forme fremtidens politikk.

Arendalsuka er åpen for alle og i 2023 ble det arrangert i underkant av 2000 debatter og paneler. 181 virksomheter hadde egne standplasser. Mange kjemper om oppmerksomheten til politikere, ledere, profiler og beslutningstakere. Hvordan skal du og din virksomhet navigere deg frem?

Dette bør du tenke på

Først bør du vurdere nøye hvilke mål du ønsker å oppnå. Tenk over hva som er viktig for deg og hvilken målgruppe din virksomhet ønsker å engasjere.

Et viktig spørsmål du bør stille deg i planleggingsfasen er hvilke temaer dere ønsker å sette på dagsordenen? Hvilke spørsmål kan du stille som vil skape debatt og dialog?

Å samarbeide med andre kan ha god effekt, man får både tilgang til hverandres nettverk og kan dele ressurser, lærdom og innsikt. Et riktig samarbeid kan skape bedre resultater enn om man forsøker å bryte gjennom lydmuren på egenhånd.

Av og til kan det være lurt å tenke alternativt, som for eksempel å erstatte en tradisjonell debatt med en filmvisning etterfulgt av en diskusjon, demonstrere virksomhetens arbeid i praksis, eller organisere en aktivitet som deltakerne kan engasjere seg i.

Ny innsikt tiltrekker seg også gjerne oppmerksomhet. Har dere ny forskning å dele, lærdommer fra andre land, eller spennende fagkunnskap som tidligere har vært ukjent, kan dette nå ut til et bredt publikum.

Vi hjelper deg med det du trenger

Dersom målet er å utvide nettverket og øke synligheten for din virksomhet blant politikere og nøkkelpersoner i samfunns- og næringslivet, kan det være verdt innsatsen å delta på Arendalsuka. Det er en uke full av muligheter for faglig utvikling gjennom et bredt utvalg av arrangementer. Hvor mye din virksomhet vil tjene på å delta, avhenger i stor grad av hvordan dere velger å bruke tiden der.

Vi har lang erfaring med å identifisere riktige problemstillinger, innsikt og budskap som egner seg godt på Arendalsuka. Vi setter opp skalerbare løsninger for din tilstedeværelse, og vårt tjenestetilbud dekker alt fra design og booking av stands og arrangementer, til utforming av kommunikasjonsplaner, konsepter og kjøreplaner. Vi kan også tilby debatt-trening, konferansierrolle, oppsett av debattpanel og utsendelse av invitasjoner. Vårt produksjonsteam setter opp tekniske løsninger, og produserer engasjerende innhold i tekst, video og bilder – alt i tråd med din merkevareidentitet. 

Ta gjerne kontakt med oss, for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg.