Hekt ansetter Susanne Vedvik Kalleberg som seniorrådgiver

Susanne Vedvik Kalleberg er Hekts ferskeste seniorrådgiver, og hun har med seg bred erfaring innen digital markedsføring og innholdsrådgivning, senest fra byrået Elg.

Kalleberg har blant annet jobbet med store merkevarer som Handelshøyskolen BI, Gyldendal, REMA 1000, Obs Bygg og Krogh Optikk.

– Jeg har fulgt Hekt tett siden oppstarten og hele tiden beundret måten de kombinerer PR, markedsføring og kreativitet. De har en rik blanding av ulike spisskompetanser og samarbeider om å skape en helhetlig kommunikasjon for kundene, noe som gir meg muligheten til å jobbe med digital markedsføring i et større perspektiv. Det er spesielt gøy å komme tidlig inn i selskapet og få lov til å være med på å bygge Hekt sammen med dyktige kollegaer og med Norges sterkeste rådgivningsmiljø i ryggen, sier Kalleberg.

Kalleberg har i tillegg bakgrunn som Digital Account Director og Head of Digital i Schjærven reklamebyrå, samt digital rådgiver i Nucleus.

Marius Myhrvold, daglig leder i Hekt, gleder seg over byråets tredje tilskudd i år, og forteller at Kalleberg fyller et behov for målrettet markedsføring.

– Susanne er en spesialisert rådgiver innen digital innholdsmarkedsføring og kundereise. Hun har jobbet mye med kanalstrategier for sosiale medier, spesielt LinkedIn-plattformen, som vi ser at flere kunder etterspør. Samtidig har hun en kreativ kompetanse, og kan både lage og plassere innhold. Hun er en energisk fagnerd og allsidig rådgiver som passer godt inn i vår Hekt-kultur, sier Myhrvold.

Kalleberg er allerede i gang med arbeidet i Hekt og skal jobbe mye med digital markedsføring, tekst- og innholdsproduksjon og merkevarebygging for flere ulike kunder.