Vi, Hekt AS, tar personvern og beskyttelse av personlig informasjon på alvor. Vi har utarbeidet denne personvernerklæringen (“erklæringen”) for å informere besøkende og brukere av vår nettside hekt.no om hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personlig informasjon som samles inn gjennom nettsiden.

Ved å bruke nettsiden vår, aksepterer du å overholde denne erklæringen og våre retningslinjer for personvern. Vi forbeholder oss retten til å endre denne erklæringen fra tid til annen, og det er opp til deg å holde deg oppdatert på disse endringene.

Informasjon som samles inn

Vi samler inn personlig informasjon om deg når du registrerer deg som bruker, når du legger til informasjon til nettsiden vår, eller når du deltar i konkurranser eller arrangementer. Denne informasjonen kan inkludere navn, adresse, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer, interesser eller andre data som du har valgt å oppgi. Vi kan også samle inn informasjon som IP-adresse og informasjon om hvilke sider du besøker på nettsiden vår.

Informasjonen som samles inn gjennom nettsiden kan brukes til å forbedre tjenestene våre, å personlig tilpasse innholdet på nettsiden, å sende deg tilbud og markedsføringsmateriell, å sende deg e-postnyheter og oppdateringer, og for å kontakte deg for andre formål. Vi kan også bruke den samlede informasjonen til å analysere trender og interesser, og for å forbedre tjenestene våre.

Vi kan også dele informasjonen som samles inn gjennom nettsiden med tredjeparts tjenesteleverandører som hjelper oss med å levere og forbedre nettsiden og tjenestene våre.

Informasjonssikkerhet

Vi tar rimelige skritt for å sikre at personopplysningene dine er beskyttet mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi bruker brannmurer og andre sikkerhetstiltak for å begrense tilgang til personopplysningene dine. Vi bruker også SSL-kryptering (Secure Socket Layer) for å sikre informasjon som sendes over Internett.

Vi tar imidlertid ikke ansvar for noen form for sikkerhetsbrudd som oppstår som et resultat av uautorisert tilgang til personopplysningene dine.

Cookies

Vi bruker "informasjonskapsler" (cookies) til å samle inn informasjon om hvordan besøkende og brukere bruker nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet legger til datamaskinens harddisk. Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre nettsiden og tjenestene våre. Du kan endre nettleserinnstillingene dine for å deaktivere informasjonskapsler, selv om dette kan hindre deg i å få fullt utbytte av nettsiden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om personvern, kan du kontakte oss ved å sende en e-post til post@hekt.no. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på alle henvendelser.